Referencer

Jeg arbejder med fotografi, video, tekst og interaktive fortællinger. Blandt mine kunder findes blandt andet Pitchfork, Tuborg/VolumeSamsøe & Samsøe, Ud & Se, Københavns Universitet, Pathfinder og TagTomat.

Som journalist og fotograf fortæller jeg den gode historie – uanset mediet. Jeg arbejder strategisk med ny teknologi og sociale medier og har stor indsigt i de logikker, som gælder her. Mine kompetencer forenes i den interaktive dokumentar; en spirende genre, som bevæger sig i krydsfeltet mellem teknologi, aktivisme, kunst og dokumentarisme.

Jeg er uddannet cand. comm i Journalistik fra Roskilde Universitet og Universitat Pompeu Fabra. Desuden er jeg medstifter af musikmagasinet Here Today. Følg mig på Twitter, Instagram, LinkedIn og Google+.

 

Referencer

Et udvalg af mine referencer.

 

Produkter

Jeg fotograferer mennesker, by og rum.  Fortællingen er i centrum – uanset om der er tale om en reportage til Ud & Se, et portræt af en musiker eller arkitekturfotografi. Jeg har base i København, men rejser gerne hvis opgaven er spændende. Jeg laver både video og still-billeder.
Er du dér? På nettet, synlig i Google, optimeret til mobile enheder? Jeg leverer en helhedsorienteret løsning, der sikrer, at din virksomhed ikke blot er synlig, men også tager sig godt ud, så besøgende bliver til kunder. Jeg arbejder med konceptudvikling, markedsføringsstrategier samt udvikling af hjemmesider og content til web.
Har du brug for en journalist eller tekstforfatter, der kan skrive den præcise annonce, det fængende portræt eller den originale reportage? Hvad enten om der er tale om videnskab, mode eller kultur, så stræber jeg efter den indlevende tekst, der fanger læseren. 

Mine priser tager udgangspunkt i Journalistforbundets retningslinjer for freelance fotografi og journalistik, men kan variere alt efter opgavens karakter. Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud på telefon 60 63 09 64 eller kontakt mig på aagaard[at]mortenkrogh.com